lørdag 30. april 2016

Program KulTurhelg i Røldal

Vi håper det blir både kor, band og filmteam i Røldal denne helgen - 20. - 21. mai 2016.
Vi kommer en gjeng med musikklærere og musikere til Røldal for å jobbe med ungdom og andre som er nysgjerrige. Det skjer fredag 20. Mai og lørdag 21. Mai. Vi skal holde til på skolen. Vi har med en del instrumenter, utstyr og spennende ideer, men skal først og fremst hjelpe dere til å oppleve samspill og musikkglede.


Vi har et påmeldingsskjema som ligger her. Registrer din interesse slik at vi vet hvem som kommer og hva dere ønsker å bruke helgen til. Så kan vi planlegge dagene på best mulig måte.


Her kan du lese litt mer om hva som skjer.  

Musikk; bandinstrument:
 • Me ser på instrumenta som høyrer til ei klassisk band-besetning; gitar, bass, slagverk, keyboard. Prøver desse, og går i djupna på valgt instrument. Ved hjelp av enkel teori og praksisøvelsar skal me øve inn eit par nummer som bør være litt over nybegynnarnivå.
 • Me stiller med utstyr, koplar opp pa-anlegg, riggar opp som til konsert, ser på teknisk utstyr, effektar, osb.
 • Prøver å dele opp i grupper etter alder og nivå.


Musikk; vokal:
 • For dei eldre: Laura går igjennom oppvarmingsøvelsar, og øver inn eit par nummer med iallefall 2-stemt song. Ideelt sett låtar som band-gjengen øver inn og.
 • For dei yngre: Oleksandra tar med sitt repetoir av morsomme songar, songleikar, og, øver inn eit par nummer som skal framførast på skuleavslutninga i Røldal.


Film og filmproduksjon:
 • Her er litt om video:
  Vi skal lære å filme enkle filmer, redigere og laste det opp på Youtube. Til slutt skal vi lage en musikkvideo av et av bandene/korene på kurset. Lage vil svare på alt dere lurer på og han har med seg både iPad´er, videokamera, redigeringsutstyr, mikrofoner og opptakere. Vi skal bruke maksimalt med tid til å lage film.

  På Lørdag vil Lage holde en presentasjon av lyddesign for store arrangementer. Dette er tett knyttet til lyd for filmproduksjon, men vil skje nede på Skysstasjonen hos Oddbjørn Lynghammar.

  Det er ingen aldersgrense oppad på dette kurset, men alle må ha tillatelse fra foresatte til å bli filmet og delt på internett.

Fredag:
17:00 - 18:00: Bli kjent med hverandre og bli inspirert til å sette igang.
18:00 - 21:00: Samspill, kor og filming. Bli kjent med sangene vi skal spille.

Lørdag:
09:00 - 11:00: Samspill og korsang
11:00 - 12:00: Bli litt kjent med alle instrumentene
12:00 - 13:00: Lunsj
13:00 - 15:00: Fin puss til konsert og filming
15:00 - 16:00: Konsert - innspilling


Rent praktisk ønsker vi at dere som har instrument tar med dere eget. Både keyboard, bass, bassforsterker og gitarer. Trommesett også. Så har vi sanganlegg og litt annet spennende. 

Dere som vil være med på filmkurs trenger ikke å ha med dere noe. Vi bruker det utstyret som Lage har med - ipad´er, Panasonic kameraer og en mac til å redigere.

Vi gleder oss til å treffe dere i Røldal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar