søndag 15. mai 2016

Våre tilbud

Odda kulturskole tar deg videre. Musikk, samspill, komposisjon, ensemble, dirigering og annet! 
Det nærmer seg søknadsfrist for elevplasser ved Odda kulturskolen skoleåret 2016/2017. Derfor har vi lagd en oversikt for hva vi tilbyr opplæring på. 

Bandinstrumenter: 
Piano, Keyboard, gitar, El-bass og sang.

Håkon Widding, Arpad Buta, Laslo Silagi og Mihai Sorohan er våre pedagoger på disse instrumentene.

Korpsinstrumenter: 
Kornett/trompet, Baryton/tenorhorn/tuba, Trombone, Waldhorn, Klarinett, Saxofon, Fløyte.

Det er Arpad Buta, Laura Buta, Mihai Sorohan og Petro Romanyshyn som står for opplæringen på disse instrumentene.

Samspill: 
Noen kan allerede en del på sine instrumenter, men savner noen å spille sammen med. Da kan det passe med vårt tilbud om bandsamspill.

Korps:
I tillegg har vi dyktige dirigenter i vår stab som allerede er i full sving med å lede ulike korps og kor i Kommunen. Odda musikklag, Odda skolekorps, Tyssedalskoret, Internasjonalt kor og Nå musikklag nyter godt av våre samspill- og dirigenttjenester. Vi gleder oss til nok en sesong med samspill.

Her kan dere se hvordan Odda musikklag og fire lokale kor som samarbeidet under en felleskonsert på Sangens- og musikkens dag 2015.Aldersgruppen for våre tilbud er 8 - 100 år, men vi har også tilbud for de aller yngste. Det er Anne Karin Stormyr som inspirerer barn og foreldre. I denne fine filmen kan dere se hvordan dette tilbudet er. Kanskje noe for deg - eller noen du kjenner?Klaver: 
Det er mange som vil lære piano og klaver. Derfor har vi hele tre pedagoger som kan hjelpe deg med dette. Det er Eldbjørg Furholt, Oleksandra Romanyshyn og Arpad Buta som er våre pedagoger på klaver. 

Vil du lære å synge? Oleksandra Golovatska, Anne Karin Stormyr og Laura Buta hjelper deg med dette. 

Folkemusikk: 
Vi tilbyr også opplæring på Hardingfele. Det er vår flotte musiker Arne Jordan som tar seg av denne opplæringen. 

Elektronikk: 
Vi tilbyr også opplæring i bruk av digitale verktøy. Lyst til å gjøre musikkopptak? Komponere musikk med digitale verktøy? Spille på ulike app-instrumenter på iPad? Vi kaller det Musikk & data. 

All undervisning tilbys som individuell opplæring. Det er du og din lærer sammen. Tilpasset dine ønsker og behov. I tillegg har vi noe gruppeundervisning. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar