mandag 12. desember 2016

UKM i Odda 28. januarLørdag 28. januar er det tid for å oppleve at Ung kultur Møtes. Dette er det årlige mønstringen for all bredde i kulturen hos de unge i Odda, Jondal og Ullensvang.

Også i år samarbeider vi med de omliggende kommunene. Det blir en unik anledning til å kose seg sammen med unge talenter.

Også i år skjer dette på Meieriet Allaktivitetshus i Odda. Arrangementet er åpent for alle.

Nytt av året: Odda kultur inviterer alle de unge til å komme til forberedelseskveld. Her vil proffe musikere og kunstnere gi de unge tips om hvordan de best opptrer på scenen. Lys, mikforon teknikk, forberedelse, kommunikasjon med lydmann og arrangør, staging, koreografi, presentasjon og takking.

Silje Karlsen
I fjor var det særlig Silje Karlsen som pekte seg ut. hun fremført sin egen sang Think back In Time. Det originale er viktig og derfor fikk Silje anledning til å reise til Bergen på fylkesmønstringen.

I juni 2016 valgte vi i kulturskolen å gjøre en musikkproduksjon av sangen til Silje. Hun fikk studiotid, hjelp av proffe musikere og på toppen av det hele lagde vi en musikkvideo av sangen.

I år vil vi gjøre det samme. Dersom du fremhever deg med originalt materiale og blir sendt videre til fylkesmønstringen vil vi gi deg mulighet til å spille inn sangen i studio og lage en musikkvideo.

Påmelding skjer på denne nettsiden:

Her kan dere nyte Silje sin flotte sang:Sangen til Silje kan ta mange retninger. I sommer var det flere produsenter som lagde sine versjoner av hennes sang. Her kan du høre en av versjonene:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar